יום ראשון, 15 בינואר 2017

Susu & Sons ההמבורגר החדש של עומר מילר - מושחת וטעים כמו באמריקה (:

בשורה משמחת לחובבי האוכל המהיר, נפתחה לא מזמן מסעדת המבורגרים של השף עומר מילר שסגר לא מזמן את מסעדת השולחן ופתח מקום חדש בבוטקה שסמוך לדא דא שעד לא מזמן איכלס את דוכן הפופ אפ Brain Freeze שמכרו קוקטיילי דאיקרי של פרנץ' 57 וסנדוויצ'ים מושחתים ליד. המקום הינו דוכן רחוב פתוח, המולה סביב ,ריח הבשר הצלוי מביא הרבה עוברי אורח רעבים, סקרנים ועוקבי אינסטגרם של עומר מילר. בדוכן מעט מקומות ישיבה על הבר עם תנורים מעל באווירה צעירה, תור די ארוך בדלפק ההזמנות, הרבה היפסטרים,אני מניחה שבצהרים מורכב מהרבה אנשי עסקים שעובדים באיזור. אז כן- המבורגר, אוכל רחוב דיי אהוב ע"י הקהל הישראלי, אם כבר ג'אנק פוד אז שיהיה המבורגר של שף, בשר מעולה מהאטליז של מיטמרקט, קציצה בשרית ועסיסית שנצלית על משטח לוהט, שילובים מרגשים ומעניינים מעל ההמבורגר ולחמניות שנאפו במיוחד במאפיית לחם חם. מה בתפריט? המבורגר יחיד- קלאסי 120 גרם ב- 34 ש"ח שבברירת המחדל מגיע כצ'יזבורגר (YUMMM מגה לייק) עם גבינת צ'דר וירקות ,או המבורגר כפול 240 גרם ב-46 ש"ח ומפלצת 320 גרם ב-52 ש"ח - כל ההמבורגרים מגיעים כאמור עם צד'ר,רוטב סוסו-אלף האיים, חסה מסולסלת, בצל, עגבניה ומלפפון חמוץ -מושלם! כמו כן ניתן לבחור בהמבורגר בגרסת ה80/20- תערובת של 80% בשר בקר ו20% תוספת שמעורבבת בקציצה כמו מח עצם, טלה,גבינת צ'דר וחזה אווז. בנוסף ישנן תוספות על ההמבורגר כמו סלט ביצים, גבינה כחולה, בייקון טלה,אננס, ביצת עין, גווקומלי, ריבת צ'ילי, ראגו פטריות ועוד בסך 8 ש"ח לכל תוספת. תוספות כמו כבד אווז ולובסטר מתומחרות בסך 25 ש"ח. התפריט רחב,מגוון ודי מבלבל, בחיי שניסיתי להתרכז יש יותר מדי קומבינציות  והכל נשמע טעים ואני לא יודעת כבר במה לבחור,תוספות מרגשות ומושחתות בעליל ואני רוצה ה-כ-ל  so help me god ! מה עוד בתפריט? קריספי צ'יקן,שניצל מטוגן גדול מימדים עם חמוצים אסייאתים,מיונז,עשבים וחלפניו, המבורגרים טבעונים,צ'יפס זיגזג ,טבעות בצל, כדורי פירה עם צ'דר ובירת קרלסברג מברז מזיגה בתוך צנצנת 250 מ"ל ב15 ש"ח. אז שתיתי בירה ונשנשתי כדורי פירה עם רוטב גבינה מעל שהיו רכים עד לקבלת ההמבורגר שהזמנתי.
























הכנת ההמבורגרים בדוכן די מהירה,קיבלתי את ההמבורגר שלי במידת עשייה מושלמת, האמת שלא ממש שאלו אותי לדרגת עשייה ואני מניחה שבגלל שזה ברחוב וזה אמור להיות מהר אז הצוות מכוון להוציא את ההמבורגר באותה מידת עשייה לכולם. אני בחרתי בהמבורגר כפול וסופר מושחת עם צ'דר, מח עצם, ובייקון טלה. בין 2 לחמניות אווריריות וקלילות הונחו צמד המבורגרים עסיסיים, קציצה אוורירית במידת עשייה מדיום,אדומה מבפנים בתיבול מדויק עם בייקון טלה מעושן שהוא  שמנוני ומלוח אך פחות מלוח מהבייקון הרגיל,צ'דר שעוטף את הכל ונוזל מעל. המח עצם הוסיף שמנוניות לקציצה שזו פסגת החגיגה בעיני. אי אפשר שלא להתלכלך שאוכלים המבורגר כפול בסוסו אנד סאנס אבל זה כל הכייף כי הכל כ"כ עסיסי ונטרף חיש קל.



































 בביקורי השני במקום בחרתי בקריספי צ'יקן עצום מימדים, 42 ש"ח. מדובר  בעצם על נתח של עוף מפורק מהעצמות שצופה בבלילה פתיתי טמפורה ועבר לטיגון עמוק והונח בין לחמנייה אוורירית ,זהובה ומתקתקה עם חמוצים אסייתים וטבעות חלפיניו. השניצל קריספי ענק לעומת הלחמניה הקטנה, הביסים היו טעימים יחד עם הרטבים והירקות אך נעדר תיבול בשניצל עצמו וכשאכלתי את רובו ללא הלחמניה היה חסר לי תיבול איזה משהו שירים את המנה וחבל כי ממש חיפשתי את הטעם הזה החריף מעט והממכר של KFC, כי בנראות זה די דומה.














Susu & Sons 

הרצל 6 (פינת שד' רוטשילד)  תל אביב

פתוח: כל השבוע, 12:00 ועד אחרון הלקוחות

(בהמשך 24 שעות ביממה).





 

























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה