יום חמישי, 1 במרץ 2018

אחד ההמבורגרים הטעימים שיש נמצא בפורט 19 בסניף החדש בחשמונאים,אין מה להתלבט פשוט להגיע !


פורט 19 התחדשו בסניף שני ומרווח בסגנון דיינר ברחוב החשמונאים בתל אביב. המקום בה' הידיעה לסגור בו את יום העבודה בין אם אתם תושבי השכונה או שעובדים באיזור ומחפשים פתרון לרעב המנקר משהו איכותי מעבר לפסט פוד שיש בקניון גינדי הסמוך. לפורט 19 התשובה,מזללת המבורגרים מיוחדים ומקוריים מבית קצביית בית הבשר "סוד הבשר"- קצביית בוטיק המתמחה בנתחים מיוחדים שמספקים
בשר למסעדות הגורמה הטובות בישראל עם מוניטין של עשרות שנים.
 כאמור מדובר על אוכל רחוב מצוין מבשר טרי ואיכותי ובמחירים סבירים.

תפריט גדול תלוי בגאון על הקיר,המבורגרים עם תוספות משגעות מעל כמו גווקאמולי,בייקון טלה,גבינה שוויצרית,רוקפור או בושה,נקניקיות בעבודת יד,כריכי בשר (סינטה או חזה עוף) ויש אפילו סלט רחמנא ליצלן 😋 לצד בירות מהחבית,קמפרי אשכוליות וערק לימונדה.

המקום נקי, מעוצב כדיינר ובו ספה ארוכה לאורך הקיר,מקומות הישיבה בפנים סביב שולחנות גבוהים וגם ישיבה בחוץ,אופציה נוחה גם לקבוצות באווירה טובה ושירות מצוין.


הגענו בשעת ערב מוקדמת מיד לאחר העבודה בסביבות השעה 18:00 שמפלס הרעב כבר עלה ובחרנו להתיישב על הספה הנוחה. התשלום הוא בקופה במעמד ביצוע ההזמנה. בזמן שהמתנו לאוכל ניהננו מבירות גרמניות צוננות מהחבית,הוא בחר ב-LOEWBBRAU ואני ב1/3 פרנסיסקאנר.


ניתן לבחור את ההמבורגר בלחמניה בלבד או בעסקית הכוללת צ'יפס/טבעות בצל ושתייה. המבורגר 200 גרם כאמור מבשר מנתח קצבים,שפונדרה ואנטריקוט טריים,מוגש עם קטשופ,מיונז הולנדי,בצל סגול,עגבנייה,עלי רוקט ומלפפון חמוץ.מדי חודש יתווסף לתפריט המבורגר ספיישל

קיבלנו את ההמבורגרים על מגש עגול כסוף ועליו מפית שחמט מנייר. אני בחרתי בקצבים צרפתי,פורט קצבים שרמנטי עם גבינת עזים בושה,ריבת תאנים ביתית, פלפל חריף קלוי.
בלחמניה 47 ש"ח,בעסקית 59 ש"ח.

נעצתי את שיניי בתאווה בקציצת המבורגר שמנמנה,עסיסית ,רבת טעם ובתיבול טוב. מידת עשייה מדיום מושלמת,אפילו לא הייתי צריכה לציין הרי ברור שזו המידה הרצויה ומרגישים בביס הראשון ובמראה הקציצה שזה בשר איכותי. שילוב מנצח בין הבשר לגבינת העזים "בושה" שהוסיפה טעם מצוין ועלי הרוקט לריבה מתקתקה שביקשתי ממנה ממש מעט שאיזנה את הטעמים. הלחמניה טרייה ורכה ספגה היטב את כל מיצי הבשר בגבורה ולא התפרקה! הירקות טריים,מלפפון חמוץ,עגבניה,בצל סגול ועלי רוקט. הבחירה ברוקט טובה יותר מאשר חסה שמגישים בסטנדרט. השילוב עם גבינת הבושה אחד המוצלחים והטעימים שיצא לי לאכול בזמן האחרון. 

הטבעות בצל היו סטנדרטיות לצד ההמבורגר,פייר פחות העמקתי בהם כי הייתי עסוקה בלזלול את ההמבורגר הנוטף! הוא בחר בקצבים מקסיקאני,פורט קצבים לוהט עם צ'יפוטלה וחלפניו ליים פיקנטי,שעועית מקסיקנית ושבבי בצל. כמובן שביקשנו להוסיף גוואקמולי.
בלחמניה 42 ש"ח,בעסקית 54 ש"ח.
גם הקציצה הזו הייתה שמנמנה ועסיסית ובמידת עשייה מדיום, הירקות טריים והתוספות בנדיבות. שילוב נהדר עם השעועית המקסיקאנית,רוטב החריף שמעקצץ את החך והגווקומאלי במרקם חלק ונעים שמאזן את החריף. עם ההמבורגר בחרנו בצ'יפס עיגולים,גלי וקריספי שהיה קריספי מבחוץ ובמרקם של פירה רך מבפנים.
 

עוד בפורט 19 מבחר נקניקיות גורמה מנתחי בשר שלמים מובחרים וטריים ללא בשר מעובד המיוצרות בעבודת יד מבית היוצר של השוקורטייר אלן טלמור בין המובילים בתחומו בארץ.מה בתפריט? בורוורס,נקניקיית ציידים דרום אפריקאית מבקר,נקניקייה חריפה אש מעגל מתובלת בפלפל סודני וחוואג' תימני,פורט מטלה עם יין פורט ושזיפים שחורים,צ'דר מבשר עגל,שום,וגבינת צ'דר,צ'וריסו מבקר ועוד. באנו קצת מורעבים אחרי העבודה כך שלא יכולנו שלא להתייחס גם לסקשן הנקניקיות במקום אז "קינחנו" עם נקניקיה סיצליאנית,נקניקיית עגל עם עגבניות מיובשות,צלפים, אורגנו וצימוקים.
29 ש"ח בלחמניה,עסקית ב46 ש"ח.
נקניקייה מצוינת שהוגשה בתוך לחמניה מתוקה וקלילה. מרגישים שהבשר איכותי ובתיבול טוב,כמות טובה של כרוב כבוש תוצרת הבית,מיונז,חרדל ושבבי בצל קראנצ'ים.אם נותרתם עדיין רעבים ישנו בתפריט אופצייה לנקניקייה שניה ב19 ש"ח.

בקיצור,פורט 19 אחד המקומות המ-א-ד מומלצים לאכול המבורגר בתל אביב בזכות המרכיבים האיכותיים בבשר ההמבורגר ובשילובים מפתיעים מעל ובמחירים ממש נוחים!
השירות מהיר ואדיב והאווירה טובה וצעירה.

פורט 19
החשמונאים 15 תל אביב 
03-7397020

ראשון עד חמישי 12:00 - 24:00 

לא כשר.
לינק לאתר:
 
http://www.sodhabasar.co.il/html5/Web/1383/MENU%20STAND%20A4_new.pdf































































אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה